joi, 4 februarie 2010

Ateliere Handmade


"HANDMADE", iar astfel cred ca am spus totul :d ... ok, sa incerc sa fac totusi un mic rezumat, n-am sa-mi pot alcatui prima postare pe blog cu ajutorul unui singur cuvant, nu? :)

Vroiam sa va povestesc despre atelierele de handmade ce recruteaza voluntari pentru Fundatia Hospice "Casa Sperantei"... cercelusi, brose si martisoare, mai ales ca acum vine primavara "peste noi" (cat mai repede, sper!); in ce consta a fi voluntar? a sta laolalta cu multe alte persoane cu aceleasi intentii bune ca si ale tale, a-ti lua de acasa buna dispozitie si a fi deschis la idei noi... scopul pentru care ne adunam acolo este acela de a confectiona cat mai multe obiecte cu tema "Primavara", a le vinde la un targ special organizat pentru acest lucru, ca mai apoi banii stransi sa fie depusi intr-un cont pentru ajutorarea copiilor ce sufera de boli incurabile aflati in grija fundatiei mai sus mentionate.

Daca v-am convins, sau cel putin sunteti curiosi sa vedeti cam cu ce se mananca totul, detaliile va stau la dispozitie aici: http://hospice-workshops.blogspot.com/
http://hospice-workshops.blogspot.com/2009/12/pentru-inceput.html

Enjoy! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu